boostcommunity coaching - logo

1:1 Coaching

Coaching vanuit oprechte intentie, liefdevolle confrontatie en krachtige identiteit

Word wie je kan zijn

Durf authentiek te zijn

Leef met drive en kracht

Verrijk je leven

IMPACTVOLLE BEGELEIDING​

Haal het beste uit jezelf en je business. BOOST maakt impact met jou als high level leider. Met jouw bedrijf als leider vanuit een krachtige positie. Door intensieve 1:1 begeleiding. Of coaching van je team. Leer van onze ervaren coaches en consultants, zodat je het leven en de business creëert die jij voor ogen hebt. Perfect voor ondernemers die impact willen maken met een succesvol bedrijf. One size fits all bestaat voor ons niet. Elke organisatie is anders. Onze coaching is op maat.

JOUW DNA​

Het begint bij wie je bent. Wie ben je de afgelopen jaren geweest? Is dat echt wie je bent? Of denk je dat je die persoon moest zijn? En waar staat je bedrijf dan voor? Klopt dat met wat jullie momenteel communiceren?

 

Wie wil je echt zijn? Waar ligt je kracht? 

 

Jouw DNA is de kern. Daarmee maak je het verschil. Voor je bedrijf. Voor je team. Voor je geliefden. 

1:1 coaching voor MKB ondernemers

Onze 1:1 coaching is holistisch. We coachen je op wie je bent. Op wat je hebt los te laten. Op de acties die je te doen hebt. Op hoe je als leider impact maakt. Al deze elementen zijn inherent met elkaar verbonden.

We maken samen duidelijk wie je écht wil zijn als persoon en ondernemer. En welke strategie je hebt in te zetten om dat in je bedrijf tot leven te brengen. Het gaat om loslaten. Om confrontatie vanuit liefde. Om spiegelen. 

Het gaat om je eigen fundament te vinden. Je eigen DNA. Het DNA van je bedrijf. Van waarom je hier op aarde bent, van welke impact je nu wil maken, en straks wil achterlaten.

Ervaringen

In verband met discretie zetten we niet al onze coachees op onze website. 

hoe wij werken

HEEFT JE TEAM OOK COACHING NODIG?​

Dat kan. Je managementteam, leiderschapsteam, afdelingen. Met onze coaching en trainingen helpen we je om je teams mee te nemen in de transformatie van het bedrijf en kunnen we ondersteunen in hun persoonlijke transformatie.

Boek jouw call

We maken graag kennis met je om te zien of het traject passend voor je is.