boostcommunity coaching - logo

Expedities

Het leven is een prachtige reis om zo dicht mogelijk bij je authentieke zelf te komen

Ga mee op expeditie

Schotland in mei 2023

Onze missie is om jou een heart-centered leider te laten zijn van jouw leven.

En vanuit daar jouw ware potentieel te kunnen leven.

Het leven is een prachtige reis om zo dicht mogelijk bij je authentieke zelf te komen. Schotland wordt de reis waarin je jezelf, je talenten en je ware potentieel zult ontdekken. Een pad in de hooglanden dat je uitdaagt om de beste versie van jezelf te zijn, waarin je een leven en of werk creëert waar je naar op zoek bent. We creëren een omgeving waarin je weer in contact kunnen komt met jezelf, kan groeien en transformeren. Zodat je in ultieme vrijheid kan leven en impact kan maken in deze wereld.

Hieronder zie je een sfeerimpressie van onze reis naar Schotland in oktober 2022.

Schotland in mei 2023

Voor wie?

Ambitieuze mensen die bereid zijn naar zichzelf te kijken

Wanneer?

boostcommunity coaching - expeditie

wat anderen zeggen...

hoe de week eruit ziet

Wat levert het je op

- Alle kennis, ervaring, tools om jouw volledige potentieel te kunnen leven

- Weten wie je bent

- Krachtige keuzes kunnen maken op basis van je eigen visie

- Kunnen dealen met omstandigheden en angst

- Leren vertragen en volgens de natuurwetten kunnen leven

- Leren toepassen van hetgeen je al 'weet' maar nu ook gaat 'leven'

- Zelfacceptatie, volledige eigenwaarde, veerkrachtigheid en vrede in en met jezelf

- Leven vanuit overvloed

- Levensenergie om jouw passie en doelen te bereiken

wat leer je

Investering

De investering voor deze geheel verzorgde expeditie is, 2.850,- euro (exclusief btw). Dit is inclusief vliegtickets, het verblijf, activiteiten, eten & drinken, coaching en alle benodigde materialen.

Own every day! Leer 100% verantwoordelijkheid te nemen over alles in je leven. Hetgeen je denkt, spreekt en handelt. Ben de eigenaar van je leven en weet wie je kan zijn.

In plaats vanuit je hoofd, vanuit het hart leiding nemen over je eigen leven. En dan ook een betere leider kunnen zijn naar anderen. Walk the talk vanuit je hart.

Een authentiek persoon is trouw aan zijn of haar eigen persoonlijkheid. Is zichzelf, handelt vanuit zijn eigen drijfveren en kernwaarden, is zich bewust van wat hij of zij wil en waar hij of zij voor staat. Van daaruit kun je maximale liefde ervaren en delen en het grootste geschenk dat je jezelf, je familie, je vrienden en de wereld kunt geven.

Ervaring Yvonne

“Een week zonder telefoon??” ‘Wat bedoel je precies’ zei ik, een beetje hopende dat ik het niet goed had gehoord. Maar dat had ik wel. 

We gaan ervaren hoe het is om zonder enige afleiding van apps, mails, tijdsdruk, social media, nieuws etc. te zijn. Pfff, dacht ik, vroeger hadden we geen smart-phone, maar dat is lang geleden. Hoe zal dat zijn?

Het is me gelukt en ik kan je zeggen, het was een fantastische beleving! Om ‘te zijn’ in ruimte, rust en natuur. Je ziet, hoort en voelt alles zooo veel meer. Het bracht mij vele mooie inzichten. De leuke groep en zeker ook de Schotse highlands hebben bijgedragen aan deze nooit meer te vergeten ervaring. En wat zijn de highlands prachtig en krachtig tegelijk”.

– Yvonne –

Lees over onze eerdere expedities

boostcommunity - expeditie

Expeditie Zuid Afrika| InTO THE WILD

Omgeven door de prachtige natuur kun je veel van jezelf (her)ontdekken. Krachtige keuzes maken op basis van je hart in plaats van je hoofd. Waardoor je, jezelf en je bedrijf optimaal kan leiden. En daardoor maximaal kan accelereren. Oktober - december 2022.

boostcommunity coaching - expeditie

Schotland Expeditie | SCOTCH High Lands

Op avontuur door de Schotse heuvels word je uitgedaagd om de leider te zijn van je eigen leven. Te ontdekken wie je bent en waar je voor staat. En daardoor een krachtig en gelukkig leven leidt. Oktober 2022.