boostcommunity coaching - logo

Branding

Bouw een sterk merk
maak blijvende impact.

 

Jij durft te kijken. Jij durft je te laten leiden in wat er nodig is om jouw merk te voeden. 

Onze branding aanpak

DNA

Ontdekken wie je écht bent als bedrijf. Welke karaktereigenschappen je bedrijf heeft en welke waarden jij in de wereld komt brengen. 

Strategie

Jouw DNA vertalen we strategisch naar een heldere waardepropositie, missie, visie en BHAG.

Design

We ontwerpen de juiste visuele identiteit zodat de binnenkant en de buitenkant volledig met elkaar verbonden zijn.

Kom uit je hoofd, duik in de kern

We bouwen dagelijks mee aan merken die impact maken. We bouwen eerst een sterk fundament. Vanuit dat fundament zetten we een visuele identiteit neer die aan alle kanten ademt waar het bedrijf voor staat en voor gaat. 

Onze branding klanten

Amsterdam Hair Studio

Voor AmsterdamHairStudio hebben we een krachtig kappersmerk neergezet. Met een vrouwelijke en warme touch. Door strategisch te bouwen aan een duurzaam merk, bouwt AHS niet alleen aan een mooie zaak, maar ook geweldige langetermijnrelaties met vaste klanten.

Warme kleuren, ronde vormen. consistentie in de branding door overal de ‘A’ terug te laten komen. In het hoofdlogo, sublogo en het patroon.

De site ademt een sjiek en warm gevoel uit. Precies wat je ervaart als je in de stoel zit. Je wordt als familie behandelt. En alle soorten en maten mensen zijn welkom.

Soul Sounds

Voor SoulSounds hebben we een voelbaar vibrerend merk neergezet. Met een vrouwelijke en warme touch.

Warme kleuren, ronde vormen. Consistentie in de branding door overal de ‘vibrerende’ O terug te laten komen. In het hoofdlogo, sublogo en het patroon.

Alle uitingen ademen dit gevoel. Zodat SoulSounds online en offline mega impact kan maken met inspirerende klankschaalsessies.

Hester, eigenaar en oprichtster van Soul Sounds heeft een Boost Your Business traject gevolgd bij ons om haar business te bouwen. 

Proud Living

Voor ProudLiving hebben we een minimalistisch merk neergezet. Met een moderne touch. Door strategisch de kern te bepalen van dit mooie stukadoorsbedrijf, was het snel helder hoe het merk moest voelen. Wat je wil dat klanten ervaren. Voor en na het stucwerk.

Vanuit aandacht, zorgvuldigheid, en kwaliteit transformeert ProudLiving je woning. Deze termen hebben we in woord en beeld vertaald in de branding en website. 

Niet alleen ProudLiving versterkt de identiteit en kwaliteit van hun klanten, dat hebben wij ook voor het bedrijf zelf kunnen doen.

Proud Living heeft een Boost Your Business traject gevolgd bij ons om zijn business te bouwen. 

Wil jij ook een merk bouwen dat aan de binnenkant 100% klopt
en aan de buitenkant straalt als een malle?

Boek jouw call