boostcommunity coaching - logo

Coaching

1 op 1 coaching vanuit oprechte intentie, liefdevolle confrontatie en krachtige identiteit​

Onze coaching

Haal het beste uit jezelf en je buisness. BOOST maakt impact met jou als high level leider. Met jouw bedrijf als leider vanuit een krachtige positie. Door intensieve 1:1 begeleiding. Of coaching van je team.

 

Leer van onze ervaren coaches en consultants, zodat je het leven en de business creëert die jij voor ogen hebt. Perfect voor ondernemers die impact willen maken met een succesvol bedrijf.

One size fits all bestaat voor ons niet. Elke organisatie is anders. Onze coaching is op maat.

1:1 coaching voor MKB ondernemers

Met onze coaching bouw je aan krachtig leiderschap en een concrete strategie voor je bedrijf.

Stroomt het op het ene vlak niet?
Dan voel je dat ook ergens anders.

Onze 1:1 coaching is holistisch. We coachen je op wie je bent. Op wat je hebt los te laten. Op de acties die je te doen hebt. Op hoe je als leider impact maakt. Al deze elementen zijn inherent met elkaar verbonden.

We maken samen duidelijk wie je écht wil zijn als persoon en ondernemer. En welke strategie je hebt in te zetten om dat in je bedrijf tot leven te brengen. Het gaat om loslaten. Om confrontatie vanuit liefde. Om spiegelen. 

Het gaat om je eigen fundament te vinden. Je eigen DNA. Het DNA van je bedrijf. Van waarom je hier op aarde bent, van welke impact je nu wil maken, en straks wil achterlaten.

Word wie je kan zijn

Durf authentiek te zijn

Leef met drive en kracht

Verrijk je leven

Ons aanbod voor teams

Naast dat we ondernemers coachen, trainen we ook jouw hele bedrijf. Je managementteam, leiderschapsteam, afdelingen. Met onze coaching helpen we je om je teams mee te nemen in de transformatie van het bedrijf en hun eigen transformatie.

Word je moe van je team? Of merk je dat ze echt krachtiger mogen acteren in hun functie?

Een leider is iemand die vanuit het hart opereert zodat ze hun leven transformeren en hun ware potentieel leven. Iemand die bereid is het grote spel te spelen. En dat mag je ook van je team verwachten. Jij wil naar dat nieuwe level, en dat kan niet zonder je team. 

Wij doen dit door groepscoaching (en waar behoefte is 1:1) aan te bieden aan je team. We coachen ze op wie ze zijn, op de impact die ze kunnen en willen maken binnen je organisatie. We coachen ze op helderheid, krachtig communiceren en hun bewustzijn. Zodat niet alleen jij als eigenaar transformeert, maar je hele team meegaat. 

"

In verband met discretie zetten we niet al onze coachees op onze website. 

hoe wij werken

1 op 1 coaching vanuit oprechte intentie, liefdevolle confrontatie en krachtige identiteit

No bullshit listening

Luisteren vanuit pure oprechtheid, aanwezigheid, nieuwsgierigheid en openheid. Naar anderen en jezelf. Open-minded zijn voor het leven om te kunnen ontdekken wie jij en anderen zijn en vanuit de juiste intentie te handelen. 

Je voelt weer dat je leeft, je je eigen leven leidt.

Regenerate and transform

Laat los wat niet meer voor je werkt, en transformeer tot de ondernemer die je wil zijn. Creëer het bedrijf dat je voor ogen hebt. 

Transformeer van de oude ik naar de nieuwe ik. Het is de weg naar zelfontplooiing om je volledige potentieel te leven.

Blueprint your legacy

Maak impact door de diepte in te gaan. Bereik je doelen vol passie en met energie. Laat een blauwdruk achter die verder gaat dan de standaard. 

Durf buiten de gebaande paden te gaan en verrijk je leven. 

Boek jouw call

We maken graag kennis met je om te zien of het traject passend voor je is.