boostcommunity coaching - logo

The place for your personal and business development

Boost your life and business

boostcommunity naarden - home
boostcommunity naarden - home

Coaching

One legacy at a time

BOOST
Coaching

Haal het beste uit jezelf! BOOST maakt impact met jou als high level leider, in 1-op-1 intensieve coaching. In groepscoaching. Of mee op expeditie in een groep.

Leer van onze ervaren coaches en consultants, zodat je het leven en de business creëert die jij voor ogen hebt. Perfect voor ondernemers die impact willen maken met een succesvol bedrijf.

One size fits all bestaat voor ons niet. Elke organisatie is anders. Onze coaching en programma’s geven wij op maat.

Ons aanbod Voor (MKB) ondernemers

Met onze programma’s bouw je aan sterk leiderschap voor jezelf als ondernemer en een concrete strategie voor je bedrijf. 

BOOST Your Wellbeing

Be the most powerful version of yourself

BOOST Your Leadership

Voor leiders en leidinggevenden

BOOST Your Business academy

For ZZPers and MKBers

Ga voor
impactvol ondernemen

Wij zijn er voor leiders die impact willen maken. We maken samen een pact om een krachtig fundament te bouwen zodat jij een onvergetelijk merk bouwt. Om full-on impact te maken. Om merken bewuster te maken dat ze meer zijn dan wat ze doen. Om naar een hoger niveau te groeien. 

 

We challengen, trainen en coachen ondernemers om leider te worden van hun leven en bedrijf. Om een sterk fundament te bouwen van wie ze willen zijn. En ze coachen bereid te zijn de acties te doen die bijdragen aan die positie.

Ons aanbod voor bedrijven en teams

Naast dat we ondernemers coachen, trainen we ook hele bedrijven. Managementteams, leiderschapsteams, afdelingen. Met deze programma’s helpen we je om je teams mee te nemen in de transformatie van het bedrijf en hun eigen transformatie. 

BOOST Your Well-being

Voor leiders en leidinggevenden

BOOST Your Leadership

Be the most powerful version of yourself

BOOST Your Performance

Voor ondernemers, managers, werknemers.

BOOST Your Mindset

Voor leiders en leidinggevenden
Ga voor
impactvol leiderschap

Een leider is iemand die vanuit het hart opereert zodat ze hun leven transformeren en hun ware potentieel leven. Iemand die bereid is het grote spel te spelen. 

 

Wij doen dit door 1-op-1 coaching en groepscoaching aan te bieden vanuit een holistische benadering. We coachen op meerdere vlakken van het leven. Denk aan werkplezier, finance, mindset, relaties en energie. De focus ligt op strategie, high-level leiderschap en performance. 

What our clients have to say

onze community
Members

Book your call

en_GB