boostcommunity coaching - logo

Spreken op jouw event

We vertellen graag ons verhaal. 

Zoek je een spreker voor jouw evenement, bedrijfsbijeenkomst of online presentatie?

Inspireer je publiek met een krachtig verhaal over leiderschap, keuzes maken, het leven creëren wat je voor ogen hebt.

Wij verbinden met het publiek en zij verbinden met elkaar en met zichzelf. We gaan de diepte in. Stellen gewetensvragen. Vragen die je nooit gesteld zijn. 

We zetten het publiek in beweging. Met een wervelende presentatie over persoonlijk leiderschap, verdiepende levensvragen en praktische handvatten.

We geven je het gevoel dat je als persoon mega impact kan maken, dat je lef kan tonen en dat je die eerste stap kan zetten, dat je een leider van je eigen toekomst kan zijn. 

Of het nu gaat om een leider te zijn van een bedrijf, een team of je eigen leven. Of het nu gaat om verantwoordelijkheid te nemen over jouw beslissingen of de impact die je maakt. 

We nemen je mee op avontuur naar die eerste stap. 

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, eigen ervaringen en prachtige metaforen maken ze soms lastige methodieken ontzettend simpel. 

Onze sprekers

Onze sprekers nemen de aanwezigen mee in verschillende onderwerpen. Hebben we een ruimte vol directeuren/eigenaren? Of een zaal vol medewerkers? Wij passen ons verhaal aan aan de groep die we voor ons hebben. Zodat iedereen met praktische handvatten en krachtige acties naar huis gaat. Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht. 

Thema's

What others say

“Odilia heeft met haar coaching mij sterk geholpen om de juiste richting van mijn bedrijf Asomis IT Security te vinden. Haar vastberadenheid en rotsvaste geloof in mijn competenties als ondernemer, heeft mij geholpen om te groeien, niet alleen als founder maar vooral als mens. Zelfs als je de moed in de schoenen zinkt, is Odilia een betrouwbare baken van hoop en inspiratie.”

Azem Somer - Founder Asomis IT Security

“Rosanne is heel fijn om mee samen te werken. Zij is eerlijk en durft grensen op te zoeken zonder iets zwaar te maken. Een positieve businessbabe die overal oplossingen ziet en niets te gek vindt om aan te pakken. Maar het belangrijkste is dat je naar je luistert en ook echt hoort wat je zegt.”

Desire Melchiot - Eigenaar BOOSTClubs Amstelveen

“Naast nieuwe inzichten opgedaan, ook gelachen en met een met concrete actiepunten weer naar huis gegaan! Duncan gaat verder dan alleen een leuk verhaal. Praktisch en entertainend!”

Laurie Marbelis - TedX Coach