boostcommunity coaching - logo

Over ons

Leer ons kennen

Over BOOSTCommunity

Wij zijn jouw to the point business en leiderschap coaches. 

In 15 jaar hebben wij ruim 2500 ondernemers, leidinggevenden en directeuren gecoacht om zich te ontwikkelen tot wie ze kunnen zijn.

We zien dat veel professionals terughoudend zijn om in echte vrijheid een leven en een bedrijf neer te zetten waarvan ze dromen. En het lef missen om dat te durven doen. 

Ga voor ultieme transformatie

Wij helpen ze weer te voelen dat ze leven. Hun bedrijf en leven nieuw leven inblazen. Zien waar hun potentieel ligt. Van zichzelf en hun team. 

´Én én leven. Je kan een mooi bedrijf bouwen én een mooi leven leven. Het ene sluit het andere niet uit.  

Dit is hoe wij werken

No bullshit listening

Luisteren vanuit pure oprechtheid, aanwezigheid, nieuwsgierigheid en openheid. Naar anderen en jezelf. Open-minded zijn voor het leven om te kunnen ontdekken wie jij en anderen zijn en vanuit de juiste intentie te handelen. 

Je voelt weer dat je leeft, je je eigen leven leidt.

Regenerate and transform

Laat los wat niet (meer) voor je werkt, en transformeer tot de ondernemer die je wil zijn. Creëer het bedrijf dat je voor ogen had. 

Transformeer van rups tot vlinder. Het is de weg naar zelfontplooiing om je volledige potentieel te leven.

Blueprint your legacy

Maak impact door de diepte in te gaan. Bereik je doelen vol passie en met energie. Laat een blauwdruk achter die verder gaat dan de standaard. 

Durf buiten de gebaande paden te gaan en verrijk je leven. 

MAAK KENNIS MET ONZE COACHES​

boostcommunity - rosanne van zalingen
Rosanne van Zalingen
Founder en business coach
IMG_4875
Yvonne van den Akker
Life Coach
IMG_5028
Odilia Kerkhoven
Co-owner en business coach
WhatsApp Image 2022-09-08 at 6.23
Renée Schnitzler
Identity & Culture consultant
20171112 Conspect 002 - blur
Robin Boot
Leadership & business coach
1684353301379
Barrie van den Berg
Leadership Coach

Evolve into who you can be

Dare to be authentic

Live life with drive and power

Enrich your life

OWN EVERY DAY

Na het opzetten van meerdere succesvolle bedrijven, besloot Rosanne een brand op te zetten dat een positieve impact op de wereld zou hebben. Gefocust op menselijke ontwikkeling van high level ondernemers en leiders. Om een leven te leven vanuit het hart. 

Dit is BOOSTCommunity.

Wij helpen ondernemers en hun teams om duurzaam te transformeren. Om los te laten wat niet werkt. Ze ervaren bezieling en werken vanuit hun hart. Daarmee maken ze positieve impact op hun omgeving en worden ze high impact merken. 

Ons verhaal

BOOSTCommunity is opgericht in 2019, als community voor persoonlijke en zakelijke. Voor coaching, advisering en branding. Samen werken we aan verscheidene categorieën, zoals mindset, performance, leiderschap, strategie, branding en positionering.

Wij zijn een merk dat mensen dichter bij zichzelf en elkaar brengt. Een community van groei, ontwikkeling en transformatie.

BOOST is de overkoepelende tak van het hele verhaal, opgericht in 2014. BOOST is een community voor menselijke ontwikkeling. Samen werken we aan verscheidene categorieën, zoals; body, mind, soul, carrière & teams en ondernemerschap. We hebben hier naast BOOSTCommunity ook andere bedrijven onder hangen, zoals BOOSTClubs, BOOST The World, BOOSTKIDS en Daddaa.

Iedereen bij BOOST heeft een eigen verhaal. Of het nu gaat om succes, tegenslag of uitdagingen in het bedrijfsleven of thuis. Het team van experts challengen, coachen en trainen ondernemende en ambitieuze personen naar meer ownership in alle categorieën van hun leven, zodat ze maximale uit hun leven halen.

Onze brands

Vanuit BOOST bouwen wij ook aan onze eigen merken. BOOSTClubs zijn onze personal training studio’s in Naarden, De Meern, Zeist en Amstelveen. Daddaa is onze duurzame babyshop, met producten voor jezelf en je baby. BOOST The World Foundation is onze stichting, waarmee we communities bouwen in Zuid-Afrika. BOOSTKIDS is onze learning community voor ouders en hun kinderen. 

je eigen pad mogen kiezen

Het leven is een prachtige reis om zo dicht mogelijk bij je authentieke zelf te komen. We willen mensen daarom opweg helpen met hun innerlijke reis; waarin je jezelf, je talenten en je ware potentieel zult ontdekken. Een pad dat je uitdaagt om de beste versie van jezelf te zijn, waarin je een leven en bedrijf creëert waar je naar op zoek bent. We creëren een omgeving waarin mensen weer in contact kunnen komen met zichzelf, kunnen groeien en transformeren. Zodat ze in ultieme vrijheid kunnen leven en impact kunnen maken in deze samenleving.”

Transformatie begint bij de eerste stap. Je eigen pad kiezen, in plaats van je laten leiden door het leven van anderen. Echte vrijheid ervaren in je hoofd en hart, waardoor jij jouw ultieme leven kunt leiden.

“Ga eens buiten de begaande paden…”

+2500 ondernemers 
en leiders gecoacht

Onze intern opgeleide BOOST coaches hebben al duizenden professionals gecoacht.


Van startende zelfstandigen, leidinggevenden en CEO’s tot voltallige MKB bedrijven, teams en managementlagen. 

+15 jaar ervaring in coaching

Op het gebied van business, leiderschap, strategie en persoonlijke ontwikkeling. In het scheppen van helderheid, het geven van richting en ondersteuning in transformatie.

In het bouwen van strategieën, het ontwikkelen van concepten en het bouwen van impactvolle bedrijven en merken.

Holistisch, oprecht en
to the point.

We rekenen af met de standaard. We hanteren een no bullshit aanpak. We spiegelen, dagen je uit en helpen je de beste versie van jezelf te zijn.

Dat is oncomfortabel, en brengt je echt naar het volgende level.

Boek jouw call