boostcommunity coaching - logo

Over ons

Maak kennis met ons team van coaches en experts. Want we doen het samen. 

Over BOOSTCommunity

Wij zijn jouw to the point business en transformatie experts. 

We zien dat veel professionals terughoudend zijn om in echte vrijheid een leven en een bedrijf neer te zetten waarvan ze dromen. En het lef missen om dat te durven doen. 

Wij brengen het lef terug in het bedrijfsleven. 

GA VOOR ULTIEME TRANSFORMATIE

Wij helpen je weer te voelen dat je leeft. Om je bedrijf en leven nieuw leven inblazen. Zien waar je potentieel ligt. Van jezelf en van je team.  Én-én leven. Je kan een mooi bedrijf bouwen én een mooi leven leven. Het ene sluit het andere niet uit.  

MAAK KENNIS MET ONZE COACHES​

IMGL0371 copy-min
Rosanne van Zalingen
Founder | Business & transformatie expert

+15 jaar ervaring in de vitaliteits- en business coaching. Visionair, creator en verbindend. Krachtig in jou tot de kern te laten komen van wat je echt te doen hebt om te transformeren. 

IMG_4875
Yvonne van den Akker
Life coach

Het leven is te mooi en te kort om niet te doen waar je gelukkig van wordt. Creëer inzicht en innerlijke kracht de regie hebben op jouw gedachten, emoties, gedragspatronen en jouw levensdoelen.

IMGL8444
Odilia Kerkhoven
Co-owner | Business & transformatie expert

7 jaar ondernemer in branding en business strategie. Krachtig in visualisatie, zodat je echt gaat ervaren hoe je leven en bedrijf eruit kunnen zien als je naar dat volgende level groeit. Dat je helpt met het pad van visualiseren naar transformeren.

Magic Studio Magic Expand L&P - MOBILE - 2
Robert Vos
Management coach

Robert helpt complexe kwesties op te lossen op het gebied van strategie en beleid (inclusief diversiteit & inclusiviteit), persoonlijke ontwikkeling, leiderschap ontwikkeling en organisatieveranderingen.

20171112 Conspect 002 - blur
Robin Boot
Leadership & Business mentor

Een man met woord en daad. Een oprecht, integer, liefdevol maar vooral kundige professional in het vak als leiderschap & business coach, strateeg en management consultant en adviseur. Robin zet de punten op de i. En ziet vooral wat anderen niet zien.

Magic Studio Magic Expand L&P - MOBILE-2
Jeffrey Vonk
Life Coach

Met zijn reizen naar meer dan 70 landen, heeft Jeffrey avontuur écht door zijn bloed stromen. Vanuit zijn diepe levenservaring, persoonlijke kracht en liefdevolle confrontatie komt hij tot de kern.

GROW BEYOND YOUR POTENTIAL

BOOST IN CIJFERS

+2500 ondernemers en leiders gecoacht

Onze intern opgeleide BOOST coaches hebben duizenden professionals gecoacht. Van startende zelfstandigen, leidinggevenden en CEO’s, tot voltallige teams, afdelingen en managementlagen. 

+15 jaar ervaring in
coaching en transformatie

Op het gebied van business, leiderschap, strategie en persoonlijke ontwikkeling. In het scheppen van helderheid, het geven van richting en ondersteuning in transformatie.

Al 5 jaar oprecht en
to the point

We rekenen af met de standaard. Wij hanteren een no bullshit aanpak. We spiegelen wat je zegt en wat je laat zien in gedrag. We dagen je daarmee keer op keer uit om de beste versie van jezelf te zijn. 

Durf jij
écht in de
spiegel te
kijken?

Onze geschiedenis

BOOSTCommunity, opgericht in 2019, is dé plek voor persoonlijke en zakelijke groei. We bieden 1:1 begeleiding en voor teams, en we ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling en mindset, performance, leiderschap, strategie, branding en positionering.

Onze community staat voor groei, ontwikkeling en transformatie.

Onder de overkoepelende tak BOOST, opgericht in 2014, vallen verschillende bedrijven, waaronder BOOSTCommunity, BOOSTClubs, BOOST The World en BOOSTKIDS. Samen werken we aan menselijke ontwikkeling in categorieën als body, mind, soul, carrière & teams en ondernemerschap.

Bij BOOST heeft iedereen een eigen verhaal, of het nu gaat om succes, tegenslag of uitdagingen thuis of in het bedrijfsleven. Ons team van experts daagt, coacht en traint ondernemende individuen naar meer ownership in alle aspecten van hun leven, zodat ze het maximale uit hun leven halen.

KIES JE
EIGEN PAD

Jouw nieuwe pad daagt je uit om de beste versie van jezelf te worden, een leven en bedrijf te creëren dat je altijd al zocht. Wij scheppen een omgeving waarin je weer in contact komt met jezelf, om te kunnen groeien en transformeren. Zo kun je ultieme vrijheid ervaren en impact maken in de wereld.

Transformatie begint bij de eerste stap. Je eigen pad kiezen, in plaats van je laten leiden door het leven van anderen. Echte vrijheid ervaren in je hoofd en hart, waardoor jij jouw ultieme leven kunt leiden.

ONZE BRANDS

Vanuit BOOST bouwen wij ook aan onze eigen merken. BOOSTClubs zijn onze personal training studio’s in Naarden, De Meern, Zeist en Amstelveen. BOOST The World Foundation is onze stichting, waarmee we communities bouwen in Zuid-Afrika. BOOSTKIDS is onze learning community voor ouders en hun kinderen.

plan jouw kennismaking