boostcommunity coaching - logo

persoonlijke
transformatie

Je wil het uiterste uit jezelf en je bedrijf halen. Je bent ambitieus. Je wil oplossen wat in de weg staat voor jezelf en je bedrijf om effectiever te werken, om meer resultaat te boeken.  

In ons persoonlijke traject transformeer je tot krachtig leider met lef. 

GROW BEYOND YOUR POTENTIAL`

Je wil nog effectiever zijn.

Je Wil een krachtig bedrijf bouwen dat mooie resultaten boekt.

Je wil dealen met wat er in de weg staat om te zijn wie je wil zijn. Om in actie te komen en de resultaten te boeken die je voor ogen hebt.

Omdat je niet weet wat je niet weet, en niet ziet wat je niet ziet, is het cruciaal daar bewustzijn in te creëren. 

Het belangrijkste doel van deze transformatie is om je te laten ervaren wat er mogelijk is als je uit je hoofd komt. Als je vanuit wie je bent krachtige acties onderneemt. 

Daar is lef voor nodig. Ben jij bereid om te transformeren?

Wat kost het je als je blijft
waar je nu bent?

Wat zou het je opleveren
als je daar vanaf komt?

Testimonials

*In verband met discretie zetten we niet al onze cliënten op onze website. 

Lef

Leiderschap

Blueprint Your Legacy

TRANSFORMATIETRAJECT GERICHT OP JOUW
PERSOONLIJKE EN ZAKELIJKE GROEI

Werkwijze

Testimonials

*In verband met discretie zetten we niet al onze cliënten op onze website. 

Creëer een leven
en bedrijf met lef

Jij verdient het om een bedrijf te runnen waar je gelukkig van wordt. Om het leven te leven wat je al heel lang verlangde. Waarmee je vrijheid ervaart. 

Ben jij bereid om in transformatie te gaan, waardoor je het leven en bedrijf creëert dat je al jaren voor ogen hebt?

Dan helpen we je graag. Samen gaan we voor goud.

Boek jouw kennismaking

We maken graag kennis met je om te zien of het traject passend voor je is.

Veelgestelde vragen

Onze trajecten volg 12 maanden. De coaching start met een kick-off van 4 uur op locatie.

Verder bestaat de 1:1 coaching voor het grootste deel uit wekelijkse (online) meetings. Ook zitten we ieder kwartaal live een dagdeel samen.

Of je nu eenpitter bent, of een team hebt gebouwd, wij ondersteunen ondernemers op ieder level. Wel moet je bereid zijn om dingen te doen die niet comfortabel zijn. Om echt flink buiten die comfort zone te stappen, en dingen te doen die je nooit had verwacht te kunnen doen. We helpen je dealen met angsten en overtuigingen die dan de kop op steken. Je doet het niet alleen, we doen het samen.

Jazeker. Met alleen een scherpe visie en mooi merk maak je niet direct meer winst. Met het doen van de juiste acties wel. We filteren de kernacties van de oppervlakkige acties en helpen je de financiële situatie te bereiken die je voor ogen hebt. 

We garanderen die omzet/ winst alleen niet. Dat zou niet eerlijk zijn. We coachen je om de acties te doen die leiden tot dat resultaat. Degene wie je bent, die bepaalt welk bedrag er op de rekening staat. 

Je leert te dealen met omstandigheden en belemmerende overtuigingen. Een leider te zijn die meester is in communicatie. Lef tonen in het maken van keuzes. Je creëert een heldere identiteit, je verscherpt je visie en bouwt een sterk merk. 

Dat gaat over persoonlijk leiderschap, business strategie, (personal) branding, communicatie, leiding geven. Een breed spectrum, want waar je op één vlak er niet lekker in zit, zal je dat ergens anders in je leven of business ook merken. We kijken naar het geheel. De coaching gaat dus niet alleen over je bedrijf, vooral over jou. Het bedrijf is namelijk niet het doel, het is het middel om je leven in te richten zoals jij dat voor ogen hebt.

Wees een krachtige leider van je eigen leven en je bedrijf… Krachtige leiders maken het verschil en een grote impact. Oftewel, durf je eigen pad te volgen, grenzen te bewaken, werk te delegeren, de behendigste vooraan te laten lopen, het team en jezelf te inspireren, etc. Een goede leider zorgt voor een visie, een strategie, helderheid in de doelstellingen en resultaten die bereikt dienen te worden. Zonder leiderschap kan een bedrijf niet floreren naar een volgend level. Alles dat je aandacht geeft groeit.

Dat leer je door te werken aan een krachtig fundament. Het fundament bestaat uit jezelf en jouw waarden. Omgaan met angsten voor onder andere verlies, investeringen maken, delegeren, doorpakken, krachtige keuzes maken, etc. Zonder het creëren van een krachtig fundament als ondernemer, valt je bedrijf als een kaartenhuis in elkaar. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat een bedrijf te snel groeit en dat het personeel het niet kan bijbenen. Binnen een korte tijd is een bedrijf failliet. Snel groeien is niet perse beter… Het is net zoals de natuur. De blaadjes vallen soms van de boom en in de lente groeien ze weer aan de takken. Durf jij mee te gaan in de flow van de natuur in jouw business? Veel ondernemers ondernemen vanuit angst, maar wist je dat angst de slechtste beslisser is?

Wij hebben gewerkt met een breed scala aan ambitieuze ondernemers. Met hen die voelen dat ze af willen rekenen met die oude ik. Die voelen dat ze willen afrekenen met de oude ik en een krachtige positie willen innemen. Die leegte ervaren en zoeken naar zingeving en vervulling. Die onrust ervaren en rust en ruimte nodig hebben.

ZZP’ers die door willen groeien als MKB ondernemer. Kleine MKB bedrijven die hun groei niet aan kunnen. Grote MKB bedrijven die naar een diepere connectie met hun visie verlangen.

Investeren in onze half jaar of jaartrajecten kan vanaf €27.500.