boostcommunity coaching - logo

EXPEDITIES

Neem de tijd en ruimte om aan jezelf en je bedrijf te werken. Ontdek waar jij nog meer lef in kan tonen. Op inspirerende locaties over de hele wereld.

Ga je mee naar zuid-afrika, schotland of oostenrijk?

Onze missie is om jou tot een krachtige leider van je leven en bedrijf te transformeren. En vanuit daar jouw potentieel te kunnen leven.

Wij bieden verschillende expedities aan op inspirerende locaties over de hele wereld waar we de tijd en ruimte hebben om aan een krachtigere versie van jezelf te werken. 

Onze expedities bestaan uit een combinatie van fysieke en mentale activiteiten die zowel in groep als individueel worden gegeven om jezelf beter te leren kennen en ermee te groeien.

GA MEE OP AVONTUUR

Voor toegewijde ondernemers

Het leven is een bijzondere reis. Bij BOOST is die reis bedoeld om zo dicht mogelijk bij jezelf te komen. Dit wordt de reis waarin je jezelf, je talenten en je kracht gaat ontdekken. Een pad dat je uitdaagt om de beste versie van jezelf te zijn, waarin je een leven en bedrijf creëert waar je naar op zoek bent.

We creëren een omgeving waarin mensen weer in contact kunnen komen met zichzelf, kunnen groeien en transformeren. Zodat ze in ultieme vrijheid kunnen leven en impact kunnen maken in deze samenleving.​

Woorden als groots, adembenemend en avontuurlijk beschrijven de impact van deze expedities; een game changer in de markt.

We werken fysiek (wild spotten, klimmen, zelf eten vangen, sloot springen, hout hakken, kampvuur bouwen, bootcamps etc.) en ook mentaal door coaching (in groepen, individueel en door middel van training). De Expedities worden ingericht vanuit de kern lef en leiderschap.

Al onze expedities worden geleid door onze ervaren BOOST-coaches​​

oostenrijk

SCHOTLAND

ZUID AFRIKA

Oostenrijk

30 augustus – 6 september 2024

Verken nieuwe grenzen en werk aan jouw leven en business tijdens deze avontuurlijke expeditie in Oostenrijk.

Jij wil meer lef creëren. Groei naar een nieuw level van lef in jouw leven en bedrijf.

In adembenemende natuur en weg van de dagelijkse sleur.

Bij de Gosausee in de buurt verblijven we op verschillende locaties.

We dagen je deze week flink fysiek en mentaal uit. Ready to show some guts?

Download hieronder de brochure.

Schotland

25 september – 2 oktober 2024

Verken jouw grenzen en werk aan je leven en business in de ruige en pure Schotse Hooglanden tijdens deze avontuurlijke expeditie in Schotland.

Ontdek waar je echt voor staat en waar jouw kracht ligt als mens en ondernemer. 

Vind jouw leiderschap en lef terug in dit adembenemende natuur.

Download hieronder de brochure.

Zuid Afrika

Op aanvraag

In Zuid Afrika zijn wij actief vanuit onze stichting BOOST The World Foundation, en organiseren we ieder jaar een reis naar onze community in Hoedspruit.

Safari’s, bouwen op het landgoed en de rauwe kant van Zuid Afrika ervaren in de wildernis.

Een reis om nooit te vergeten.

Dit levert een expeditie je op

100% ownership tonen

Own every day! 

Leer 100% verantwoordelijkheid te nemen over alles in je leven. Hetgeen je denkt, spreekt en handelt. Ben de eigenaar van je leven en weet wie je kan zijn.

Dealen met angst

We helpen je (en soms pushen we je) uit de comfort zone. Om je te laten ervaren wat dat met je doet. 

Je kan ook mét angst klimmen, voelen, keuzes maken.

Volledig in het nu zijn

Volledig aanwezig zijn in het dagelijks leven. Aanwezig zijn betekent niet alleen zichtbaar zijn met je lichaam, het is vooral in het hier en nu zijn met je hele zijn. En dat gaan we je laten ervaren.

Katja van Roosmalen

"Ik begrijp nu beter waar ik vandaan kom, wat ik doe, waarom ik iets doe, en soms lukt het zelfs om bewust iets anders te doen. Het brengt mij weer een hoop stappen vooruit en dichter bij mezelf. Als je de kans krijgt........DOEN! Een geweldige ervaring in een bijzondere omgeving met mooie mensen.

Carmen Romero

"Zuid-Afrika was een ervaring om nooit te vergeten!

Middenin het reservaat verblijven tussen allemaal wilde dieren en op (wandel)safari's gaan waar olifanten, cheeta's en leeuwen op een kleine paar meter van je vandaan stonden, was zo spannend, maar voelde tegelijkertijd ook zo vertrouwd.

De stad/dorpjes gaven me ook een vertrouwd gevoel. Ondanks dat het er niet overal zo "rijk" uitzag als bij ons in het westen, kon ik wel zien dat de mensen daar blij zijn met wat ze hebben en prima met minder overweg kunnen.”

Yvonne van den Akker

"Een week zonder telefoon?? 'Wat bedoel je precies' zei ik, een beetje hopende dat ik het niet goed had gehoord. Maar dat had ik wel.

We gaan ervaren hoe het is om zonder enige afleiding van apps, mails, tijdsdruk, social media, nieuws etc. te zijn. Pfff, dacht ik, vroeger hadden we geen smart-phone, maar dat is lang geleden. Hoe zal dat zijn?

Het is me gelukt en ik kan je zeggen, het was een fantastische beleving! Om ‘te zijn’ in ruimte, rust en natuur. Je ziet, hoort en voelt alles zooo veel meer. Het bracht mij vele mooie inzichten. De leuke groep en zeker ook de Schotse highlands hebben bijgedragen aan deze nooit meer te vergeten ervaring. En wat zijn de highlands prachtig en krachtig tegelijk”.

Plan jouw kennismaking

Het is nu de tijd om met ons te bellen en we vertellen je graag de informatie dat je nodig hebt om JA te zeggen tegen jezelf en een mooi avontuur. Meld je vandaag nog aan en geef jezelf een mooi cadeau waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Grow beyond your potential starts today.